Palautuskäytäntö

yytyväisyys on tärkein tavoitteemme. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostoosi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden palauttaa tuoteen 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta.

Alla ovat tuotteen palauttamisen vaiheet:
1. Ilmoita viestissäsi tilausnumerosi ja palautuksen syy.

2. Saat meiltä palautusosoitteen ja palautuslomakkeen. Varmista, että lähetät paketin track & trace -palvelun kautta.

** Tarvitsemme seurantanumeron palautuslähetystä varten. Ilman seurantanumeroa emme voi tarkistaa pakettisi seurantatietoja emmekä voi tarjota vastaavaa palvelua. **

3. Pakkaa tuote huolellisesti ja palauta se meiltä saamaasi osoitteeseen. Varmista, että tuote palautetaan alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa.

4. Palautamme ostohinnan ilmoitetulle tilinumerolle 14 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.


Huomaa: Palautuskäytäntö koskee vain alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa palautettuja tuotteita. Jos tuote on vaurioitunut tai pakkaus on vahingoittunut, emme voi hyväksyä palautusta tai hyvitystä.

Toivomme, että olet tyytyväinen ostoosi, mutta jos et ole, autamme sinua mielellämme palauttamaan tuotteen. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää palautuskäytännöstämme.

Jos tuote on vahingoittunut tai pakkaus on vahingoittunut enemmän kuin on tarpeen tuotteen kokeilemiseksi, voimme poistaa tuotteen puolestasi. Käsittele siis tuotetta huolellisesti ja varmista, että se on hyvin pakattu, kun palautat sen.

Huomautus: Olet vastuussa tuotteen palauttamisesta Aasiassa sijaitsevaan tavarataloomme aiheutuvista kustannuksista. Varmista, että tuote lähetetään kirjattuna lähetyksenä, jossa on seurantakoodi, jotta voimme tarjota palautuspalvelumme.

Huomautus – Alusvaatteita, uimapukuja ja kauneustuotteita ei ole mahdollista palauttaa hygieniasyistä.

Ennen kuin haluat tehdä palautuksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, niin autamme sinua.
shopzarelza@gmail.com