Toimituskäytäntö

Kun olet tilannut jotain Zarelza :lta, toimitusaika saattaa olla erilainen kuin mitä olet tottunut. Tuotteemme lähetetään suoraan toimittajiltamme, mikä mahdollistaa suuret säästöt varastointi- ja kuljetuskustannuksissa. Tämän ansiosta voimme hinnoitella tuotteemme erittäin kilpailukykyisesti.

 

- Kun tilaus on tehty, tarvitsemme 1-3 työpäivää tilauksen käsittelyyn. Arkipäivisin tämä kestää yhden työpäivän, mutta jos tilaat perjantai-iltana tai viikonloppuna, se voi kestää hieman kauemmin.

Keskimääräinen toimitusaika on 7-14 arkipäivää (ma-pe, lukuun ottamatta juhlapyhiä).

 

1+1 Ilmaiseksi tarjoukset

1+1 Ilmaiseksi tarjoukset ovat voimassa, kun tuotesivulla mainitaan selvästi: Lisää 2 kappaletta ostoskoriisi, alennus lasketaan automaattisesti kassalla. Asiakas on itse vastuussa tämän tekemisestä. Emme voi tarkistaa jokaista tilausta virheiden varalta. Jos asiakas ei tee tätä itse, se on hänen oma vastuunsa, ellei tuotesivulla ole toisin mainittu.

 

Toimituskulut

Kustannamme kaikkien tilaustemme toimituskulut kokonaan. Tilauksesi toimitetaan siis täysin ILMAISEKSI.

 

 

Nouto ja toimitus

Asiakas on vastuussa ostamiensa tavaroiden noutamisesta ostohetkellä ilmoitetussa määräajassa. Jos toimitus on valittu, asiakkaan on annettava oikeat toimitustiedot ja oltava valmiina vastaanottamaan tavarat niiden saapuessa.

Noutamattomat tavarat

Jos tavaroita ei noudeta 7 päivän kuluessa siitä, kun on ilmoitettu, että ne ovat noudettavissa, ne katsotaan noutamattomiksi. Jos tavaroita ei noudeta yli 7 päivää, Zarelza pidättää oikeuden hävittää, myydä tai muuten käsitellä tavaroita harkintansa mukaan. Noutamattomien tavaroiden varastointi-, hävittämis- tai myyntikulut voidaan veloittaa asiakkaalta.

Palautukset ja peruutukset

Vaatimattomista tavaroista ei makseta palautuksia tai peruutuksia, ellei sovellettava laki sitä edellytä. Tavaroista maksetut vakuudet menetetään, jos tavaroita ei noudeta määräajassa.

Vastuu

Zarelza ei ole vastuussa sellaisten tavaroiden katoamisesta, vahingoittumisesta tai pilaantumisesta, joita ei ole noudettu määrätyn noutoajan jälkeen.

 

Tilauksen peruuttaminen

Jos olet tehnyt tilauksen ja haluat peruuttaa sen, sinun on tehtävä se 24 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä. 24 tunnin jälkeen tilauksen peruuttaminen ei ole enää mahdollista, koska kaikki tilaukset lähetetään 24 tunnin kuluessa ja tilauksesi on jo matkalla. Vastaanotettuasi tilauksesi voit aina palauttaa sen helposti.

Kysymyksiä tilauksesta tai toimituksesta?

Onko sinulla lisäkysymyksiä? Katso ensin usein kysytyt kysymykset -sivu. Jos kysymystäsi ei löydy sieltä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Zarelza

E-mail: shopzarelza@gmail.com